terug

Vanuit de coulissen (1)

Over het wel en wee van toneelvereniging Ulvenhout

 

Toneelvereniging Ulvenhout wenst u een heel gezellig 2012. We hopen dat u komend jaar elke dag mag lachen, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Zoals u van ons gewend bent, zullen wij er in elk geval één dag voor zorgen dat u lacht. Want natuurlijk  voeren we ook in 2012 weer een komedie op in onze thuiszaal De Pekhoeve. Houd het weekend van 2 tot en met 4 maart dus vrij in uw agenda voor toneelvereniging Ulvenhout.

Inmiddels is de club al weer een aantal weken aan het repeteren en vanaf nu houden we u weer regelmatig op de hoogte van de perikelen binnen onze club.

De eerste repetitieavonden waren weer gezellig! Langzaam maar zeker kruipt iedereen in zijn of haar rol en gaan we nadenken over houdingen en accenten, over rekwisieten en kleding. Elke week gaat het stuk meer leven totdat uiteindelijk op 2 maart een grandioos stuk op de planken staat waar u weer hartelijk om kunt lachen. Wat dat is nog steeds het hoofddoel van toneelvereniging Ulvenhout; Ons publiek laten lachen!

We hopen dat u onze stukjes weer wekelijks zult lezen. Dat kan in het weekblad van Nieuw-Ginneken maar de stukjes worden ook wekelijks geplaatst op onze eigen internetpagina http://toneel.ulvenhout.com die ons ter beschikking is gesteld door www.ulvenhout.com. Als u deze week een kijkje neemt op de site, kunt u nog even nagenieten van het stuk van vorig jaar; Schipbreukeling.

Noteer in uw agenda of op uw kalender dat toneelvereniging Ulvenhout begin maart  weer een grandioos blijspel opvoert in de Pekhoeve. We zullen u op tijd laten weten wanneer u kaarten voor dit feest kunt kopen. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u ons bereiken via ons emailadres; toneel@ulvenhout.com. Schroom niet contact met ons op te nemen! Wij horen graag van u of u net zo uitkijkt naar het nieuwe spel, als wij! Tot volgende week!

  terug