terug

Vanuit de coulissen (4)

Over het wel en wee van toneelvereniging Ulvenhout

Het kan geen verrassing meer voor u zijn dat toneelvereniging Ulvenhout binnen enkele weken weer een gezellig blijspel ten tonele brengt. Dit is al weer de vierde keer dat u daarover kunt lezen in het Weekblad van NieuwGinneken en natuurlijk op onze eigen site http://toneel.ulvenhout.com. U bent vast benieuwd wanneer de kaartverkoop begint. En op welke wijze die wordt gehouden. En welk bedrag u voor de kaarten mag neerleggen. Helaas wordt u van dit artikeltje niet veel wijzer. Het definitieve ei is hier namelijk nog niet over gelegd. Ons streven is om de kaarten zo goedkoop mogelijk te houden. Het is ons tot op heden nog elk jaar gelukt om voor een symbolisch bedrag kaarten te verkopen, mede door de giften van gulle sponsoren! Gaat het ons dit jaar wederom lukken? We doen ons uiterste best en zullen u snel meer laten weten. Wilt u als eerste op de hoogte zijn de ins en outs van de kaartverkoop? Stuur dan een mail naar toneel@ulvenhout.com. U wordt dan toegevoegd aan de lijst van trouwe fans die hier persoonlijk via mail over worden geïnformeerd.

Verder kunnen we u melden dat de repetities voorspoedig verlopen. Afgelopen week heeft de regisseur het spel zelfs niet éénmaal hoeven stilleggen om aanwijzingen te geven! Maar we zullen eerlijk zijn….dat kwam doordat het spel niet eens werd begonnen. De spelers kregen onverwacht een avond vrijaf….maar wel met de opdracht om thuis het stuk volledig uit het hoofd te leren. We zullen aankomende repetitieavond zien en horen of er geluisterd is naar de regisseur! 

Zorg dat u erbij bent tijdens één (of meer) van de opvoeringen van Toneelvereniging Ulvenhout op vrijdag 2, zaterdag 3 of  zondag 4 maart in  CC De Pekhoeve.

terug