terug

Vanuit de coulissen (5)

Over het wel en wee van toneelvereniging Ulvenhout

Ja hoor, het is dan toch eindelijk zover; DE KAARTVERKOOP START en wel op zaterdag 11 februari aanstaande. Vanaf dan bent u welkom bij Toerkoop Reisburo de Jong, aan de Dorpstraat 99A te Ulvenhout. Voor slecht vijf euro per stuk kunt u daar de kaarten aanschaffen voor de toneeluitvoeringen op vrijdag twee (20.00 uur), zaterdag drie (20.00 uur) of  zondag vier (14.00 uur) maart.

Wees er snel bij want op is echt op! Het zou jammer zijn als u de verrichtingen van onze nieuwste aanwinst niet zou kunnen zien. Want ja, er is weer een nieuwe ster verrezen. Ze heeft het niet van een vreemde; Haar moeder Ine staat al een eeuwigheid op de planken van de Ulvenhoutse theaters. Selma Oudshoorn doet niet voor haar onder. Behalve dan in leeftijd want  zij is pas dertig jaar. Inmiddels heeft ze enkele weken ervaring opgedaan en op de vraag wat ze nu eigenlijk van de club vindt, antwoordde ze; “Eigenlijk leek het gewoon een bij elkaar geraapt zooitje. Iedereen is zo anders. Maar het is ZO'N LEUKE club bij elkaar! En juist omdat iedereen anders is is het zo leuk in een toneelclub.” Selma heeft in haar werkzame leven veel ervaring opgedaan in het omgaan met verschillende mensen. Ze heeft twee totaal verschillende en toch zo gelijkende beroepen uitgevoerd. Na vier jaar op een kinderdagverblijf te hebben gewerkt, is ze bij de politie gegaan. “…van de kleine naar de grote boeven”, zoal ze het zelf verwoordt.

Hoewel Selma het doodeng vindt om toneel te spelen, heeft ze er enorm veel plezier in. Er wordt tijdens de repetitie hard gelachen, tot tranen toe, en dat bevalt haar goed! Aan Selma’s levensmoto kan iedereen een voorbeeld nemen; “Doe waar je zin in hebt en stel het niet uit want voor je het weet is het te laat.” Neem dit direct als goede raad; Wilt u Selma en haar toneelvrienden zien schitteren op het toneel van CC De Pekhoeve? Haast u dan aanstaande zaterdag naar Toerkoop Reisburo de Jong en koop die kaarten voor het te laat is!

De voorgaande “vanuit de coulissen” nog eens lezen? Ga naar http://toneel.ulvenhout.com. Vragen en opmerkingen kunt u mailen naar; toneel@ulvenhout.com

 

 

 

 

 

 

terug