terug

Vanuit de coulissen (6)

Over het wel en wee van toneelvereniging Ulvenhout

Heeft u al kaartjes voor één van de toneelvoorstellingen van Toneelvereniging Ulvenhout? De kaartverkoop is afgelopen zaterdag gestart en u weet het; op is op. In het eerste weekend van maart brengt de vereniging maar liefst drie keer een blijspel op de planken van cc De Pekhoeve in Ulvenhout. Op vrijdag en zaterdag 2 en 3 maart start de voorstelling om 20.00 uur en op zondagmiddag  4 maart om 14.00 uur. Zorg dat u erbij bent!

De kaarten kosten slechts vijf euro per stuk en zijn te koop bij Toerkoop Reisburo de Jong, aan de Dorpstraat 99A te Ulvenhout. We kunnen u de kaarten voor zo’n laag bedrag aanbieden omdat we weer een flink aantal sponsoren bereid hebben gevonden ons financieel bij te staan.

Bent u benieuwd wie u dit jaar op het podium kunt zien schitteren? Naast de nieuweling Selma Oudshoorn hebben we oudgedienden Guido Kuitert en Willy van den Wijgaard. Maar ook Martijn van Rijen, die vorig jaar zijn spetterende debuut maakte. Deze drie heren moeten het opnemen tegen zes dames. Ga er maar aan staan; Naast Selma; Cindy van der Meer, Rianne van Kuijk, Jill Heestermans, Jos Goos en Ine van Loon. En zij worden geregisseerd door Corné Reinieren. Als vaste bezoeker van onze stukken mist u wellicht enkele bekende namen. Achter de schermen is ook heel wat werk te verrichten en dat wordt gedaan door; Wim van Gurp, Erik Reinieren, Eric Heestermans, Rob Zieleman, Wilna van Wagenberg, Birgit Zieleman, Anneke Oomes, Carla Marijnissen en Nicole Reinieren.  De komende paar dagen zult u heel wat deze mensen tegen kunnen komen in het bruisende Bosuilse carnavalsleven waar ook bijna iedereen zijn of haar steentje bijdraagt. Na de carnavalsdagen moeten ze nog even heel hard aan de bak om de de laatste puntjes op de i van de uitvoering te zetten maar tot nu toe is het elk jaar goed gekomen dus we twijfelen er geen moment aan dat het ook dit jaar weer een spetterende voorstelling gaat worden. Komt het zien, komt het zien!

 

 

 

 

 

 

terug