terug

Vanuit de coulissen (8)

Over het wel en wee van toneelvereniging Ulvenhout

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover….tegen de tijd dat u dit verslagje leest, is de Pekhoeve al omgebouwd tot theater en is het toneel al grotendeels opgebouwd. Alleen de laatste details moeten nog ingevuld worden. Eric en Rob hebben het er maar druk mee. Gelukkig werden ze dit jaar geholpen door Ad van Rijen. Als de bouwploeg klaar is, begint de volgende “bouwploeg” namelijk de dames Nicole en Carla. We laten de metamorfoses met veel vertrouwen over aan hen. U kent hun werk inmiddels van de afgelopen jaren maar wellicht ook van het werk dat ze doen met het sauwelen en carnaval. U heeft vast de foto’s van het eerste Bosuilse Bruidspaar gezien. Had u gezien dat onze eigen acteur Guido in het huwelijk trad met met Jos Schetters?

Wilt u het toneelstuk met eigen ogen bekijken en het feestje meemaken maar heeft u nog geen kaartjes? Haast u dan naar; Toerkoop Reisburo de Jong, aan de Dorpstraat 99A te Ulvenhout. Bij het plaatsen van dit artikel is uiteraard niet bekend of er nog kaarten (à vijf euro) te koop zijn, maar u kunt het in elk geval proberen.

We zien u heel graag tijdens één van de uitvoeringen op vrijdag en zaterdag 2 en 3 maart (20.00 uur) of op zondagmiddag 4 maart om 14.00 uur. Mocht u nog iets te vragen hebben; neem dan gerust contact met ons op via toneel@ulvenhout.com of kijk op onze site. Wellicht vindt u daar het antwoord al; http://toneel.ulvenhout.com

 

 

 

 

 

 

terug